ProCredit Bank

ProCredit Bank

Alătură-te Echipei Noastre

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

 

 

Cum să aplicaţi?

Dacă doriţi să obţineţi rezultate frumoase şi să vă dezvoltaţi abilităţile personale, atunci ProCredit Bank vă oferă posibilitatea de a participa la ProCredit Entry Programme . Unicul mod de a aplica la programul Young Bankers este să completaţi CV-ul online.
 
 
Urmaţi procedura online pas cu pas:

Pasul 1: Introduceţi adresa dvs. de e-mail
                                                                                                       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pasul 2: Apăsaţi butonul “Salvează ca versiune preventivă” din partea de jos a paginii de înregistrare. Înainte de a apăsa butonul “Salvează ca versiune preventivă”’, nu uitaţi să faceţi click pe butonul “Sunt de acord” pentru a confirma că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile noastre.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 3: Se va genera o parolă temporară, care va fi expediată la adresa dvs. de e-mail. Ulterior, trebuie să schimbaţi parola în una permanentă, făceţi click pe butonul “Expediază” şi puteţi folosi programul de încărcare a CV-ului.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pasul 4: Asiguraţi-vă că toate câmpurile obligatorii sunt completate (cele marcate cu un asterisc roşu: * ). Dacă aţi completat toate câmpurile şi aţi scris scrisoarea de intenţie, făceţi click pe butonul “Expediază”, după care informaţia va fi expediată la adresa noastră. Dacă nu faceţi click pe butonul “Expediază”, CV-ul dvs. va rămâne la etapa de versiune preventivă şi noi nu vom putea să-l vedem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a completa corect formularul de încărcare a CV-ului, trebuie să ţii cont de următoarele:

  • Apăsaţi butonul “Adauga” atunci când completaţi câmpurile respective
  • Încărcaţi fotografia dvs., ajustaţi mărimea şi apoi apăsaţi butonul “OK”
  • În câmpul “Referinte” indicaţi datele unei persoane (nume, instituţie, funcţie, număr de telefon), care poate să confirme informaţia prezentată în CV sau poate oferi o informaţie suplimentară despre dvs.
  • Apăsaţi butonul "Incarca varianta preventiva a CV-ului" pentru a vedea CV-ul pe care l-aţi salvat sau l-aţi expediat.

Verificaţi informaţia din CV şi scrisoarea de intenţie înainte de expediere; odată ce au fost expediate nu mai pot fi efectuate modificări.

În cazul apariţiei unor întrebări privind înregistrarea CV-ului, vă rugăm să ne contactaţi: e-mail: resurse.umane@procreditbank.md  sau la numărul de telefon: 022-83-64-72, 022-83-64-49, 068-355-811.

 

Vă dorim succese!
Echipa Resurse Umane