ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Un oficiu nou ProCredit Bank și-a început activitatea în orașul Bălţi

ProCredit Bank aduce la cunoştinţa clienţilor, partenerilor şi locuitorilor oraşului Bălţi despre deschiderea unui oficiu nou

la intrarea din partea de nord a oraşului (st. Decebal 134 A), fiind un loc comod pentru clienţii business şi persoane fizice care locuiesc în partea de nord a oraşului.

         

ProCredit Bank pune un accent deosebit pe calitate şi eficienţa deservirii. Oficiul nou combină transparenţa, funcţionalitatea şi accesibilitatea. Producătorii şi furnizorii locali au împărtăşit experienţa și cunoștințele, care au dus la implementarea standardelor de design a băncii, ilustrând astfel identitatea corporativă a ProCredit Bank. Designul modern al filialei, cu o faţadă luminoasă din sticlă şi un teren extins pentru parcare, reflectă caracterul deschis şi transparent al ProCredit Bank. În filială, într-o atmosferă deschisă Experţii Servicii Bancare sunt pregătiți să răspundă la orice întrebare și să efectueze rapid toate operaţiunile clienților la ghişeul unic.

Filiala nouă se focusează asupra deservirii şi susţinerii dezvoltării întreprinderilor mici din Bălţi şi regiunea de nord-vest a ţării. “Întotdeauna oferim servicii de economisire sigure în comunităţile în care operăm, deservim întreprinderile mici şi mijlocii la nivel înalt, propunem produse de creditare şi servicii bancare convenabile şi potrivite. Angajaţii noştri competenţi pun preț pe stabilirea relaţiilor pe termen lung cu clienţii business şi persoanele fizice din regiune, pentru că aceşti clienți au un impact sustenabil asupra economiei locale” menționează Vladislav Gârbu, Preşedintele Comitetului de Conducere.

ProCredit Bank este o bacă orientată spre dezvoltare, cu acţionari stabili din Germania şi Olanda. Banca şi-a început activitatea în Bălţi în 2008; până atunci a activat în calitate de companie financiară din noiembrie 2001, asigurând dezvoltarea a sutel de întreprinderi mici. Actualmente cele două oficii ProCredit Bank amplasate în oraşul Bălţi deservesc în jur de 3.000 de clienţi.

 

ProCredit Bank. Banca pe care puteţi conta.

****

ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,05%), KfW, Germania (14,1%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 22 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină precum şi în Germania.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

© ProCredit Bank, 11 aprilie 2014. Toate drepturile rezervate.