ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Bank anunţă extinderea Comitetului de Conducere

Comitetul de Conducere al ProCredit Bank Moldova va include cinci membri: Vladislav Gârbu, Natalia Osadcii, Eugenia Gashikulina, Serghei Ilin şi Andrei Zainulin.

ProCredit Bank Moldova face parte din grupul internaţional ProCredit cu 100% capital străin şi acţionari exclusiv din Germania şi Olanda. Banca a adoptat stilul de management german, care asigură implicarea colectivă a tuturor membrilor Comitetului de Conducere. Deciziile sunt adoptate prin consens, fiecare membru exprimându-şi liber opinia. Procesul respectiv poate dura mai mult timp, însă deciziile adoptate contribuie semnificativ la dezvoltarea pe termen lung a instituţiei. Consiliul de Administraţie al ProCredit Bank împărtăşeşte o viziune similară asupra modului de formare a unei echipe de manageri profesionişti la nivel local, ceea ce este esenţial pentru asigurarea dezvoltării continue. Astfel, în cadrul ultimei şedinţe ordinare a Consiliului de Administraţie toţi membrii şi-au exprimat acordul pentru extinderea Comitetului de Conducere de la trei la cinci membri. Ulterior, Banca Naţională a Moldovei a aprobat  candidaturile Dl-ui Serghei Ilin şi a Dl-ui Andrei Zainulin pentru funcţia de Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere.

Dl. Andrei Zainulin şi Dl. Serghei Ilin au o experienţă de mai mulţi ani în cadrul ProCredit Bank, precum şi în cadrul companiei financiare ProCredit. Pe parcursul acestor ani, ei au acumulat experienţa necesară în domeniul managementului, astfel fiind candidaţii ideali pentru funcţia de membru al Comitetului de Conducere. Dl. Serghei Ilin şi-a început cariera în cadrul companiei financiare ProCredit cu unsprezece ani în urmă, în funcţia de expert de credite în filială. În 2010 el a fost numit responsabil pentru departamentul management riscuri al ProCredit Bank. Dl. Andrei Zainulin s-a alăturat echipei ProCredit cu nouă ani în urmă în calitate de expert de credite. Ulterior el a coordonat dezvoltarea direcţiei clienţi foarte mici şi mici în cadrul companiei financiare ProCredit, după care a preluat responsabilitatea pentru gestionarea riscurilor creditare şi a portofoliului în cadrul ProCredit Bank. Din 2011 a activat în funcţia de şef al direcţiei clienţi business.

“Sunt onorat să fiu desemnat în funcţia de membru al Comitetului de Conducere al ProCredit Bank Moldova. Este o nouă provocare pe care am acceptat-o cu bucurie şi sunt sigur că echipa de management va fi în măsură să stabilească etaloane în sectorul bancar, să consolideze încrederea clienţilor şi să stimuleze parteneriate pe termen lung,” declară Dl. Andrei Zainulin.

“Faptul că m-am alăturat Comitetului de Conducere este o reflecţie a angajamentului meu puternic pentru ProCredit Bank Moldova şi a nivelului înalt de încredere manifestat de acţionarii noştri, care constituie o premisă importantă a succesului în activitatea bancară. Sunt sigur că cunoştinţele şi experienţa mea vor aduce un plus de valoare activităţii băncii,” menţionează Dl. Serghei Ilin.

Comitetul de Conducere în componenţa nouă se va concentra pe finisarea unor proiecte semnificative, precum creşterea eficienţei în cadrul instituţiei, îmbunătăţirea deservirii clienţilor şi elaborarea serviciilor noi de economisire şi eficienţă energetică. Cei cinci membri ai Comitetului de Conducere sunt absolvenţi ai academiei regionale ProCredit din Europa de Est precum şi a academiei ProCredit din Germania şi au dat dovadă de loialitate faţă de crearea şi gestionarea unei bănci etice, transparente şi sigure.

 

 

******

ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (85,82%), KfW, Germania (10,19%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,99%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 22 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină precum şi în Germania.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

 

© ProCredit Bank, 15 august 2013. Toate drepturile rezervate.