ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Banca germană ProCredit Bank este unul dintre cei mai buni angajatori din Republica Moldova

ProCredit Bank confirmă pentru al treilea an consecutiv că este unul dintre 10 cei mai buni angajatori din Republica Moldova, potrivit unui studiu realizat de Axa Management Consulting.

Scopul studiului este de a oferi companiilor locale o direcţie sigură de dezvoltare a practicilor de gestionare a resurselor umane. Identificarea aspectelor esenţiale care determină satisfacţia angajaţilor la locul de muncă, preferinţele lor în ceea ce priveşte activitatea profesională, precum şi împărtăşirea experienţelor de succes s-au numărat printre priorităţile cercetării. Din totalul de peste 300 de companii care au fost invitate să participe iniţial, doar 37 de companii din diverse industrii şi domenii de activitate s-au înscris într-un final. O descriere detaliată a studiului, metodologia realizării, precum şi rezultatele ediţiilor anterioare pot fi găsite vizitând pagina web www.top-employers.axa.md.

ProCredit Bank este o companie cu o viziune clară de resurse umane, orientată spre dezvoltarea profesională al fiecărui angajat. „Suntem bucuroşi să fim recunoscuţi, pentru al treilea an consecutiv, unul dintre cei mai buni angajatori din ţară. Fiind o bancă germană, parte a grupului internaţional ProCredit, am confirmat încă odată că suntem o instituţie cu o echipă puternică, cu angajaţi loiali şi cu un set de valori corporative transparente. Scopul nostru este de a crea un mediu de muncă motivant şi dinamic, care este extrem de productiv şi corespunde unor standarde etice înalte” menţionează Oxana Lavuşchina, Şef departament Resurse Umane în cadrul ProCredit Bank.

ProCredit Bank investeşte substanţial în dezvoltarea profesională a angajaţilor săi, organizând training-uri locale şi internaţionale în cadrul academiilor ProCredit din Germani, Macedonia şi Columbia. Politica internă a băncii oferă fiecărui angajat oportunitatea de a-şi dezvolta abilităţile şi competenţele necesare pentru a îndeplini orice sarcină în mod profesionist şi eficient. Structura salarială este transparentă, bazată pe principii echitabile şi perspective de dezvoltare, şi nu pe beneficii pe termen scurt. Procesul de recrutare a angajaţilor în cadrul băncii este la fel unul transparent şi echitabil. Candidaţii care sunt interesaţi şi doresc să se alăture echipei ProCredit Bank, urmează să treacă cele şapte etape de selecţie şi Young Bankers Programme. La finisarea programului cu succes, se semnează un contract de muncă cu participantul absolvent, pe o perioadă nedeterminată.

ProCredit Bank apreciază cei peste 500 de angajaţii ai săi care manifestă un nivel înalt de motivare şi angajament pe termen lung faţă de scopurile şi obiectivele băncii. În primele 6 ani de activitate în 2013, banca a obţinut rezultate extraordinare: o reţea de 23 de oficii în toată ţara, peste 19 000 de afaceri mici şi mijlocii care contribuie la dezvoltarea economiei naţionale, peste 9 000 clienţi persoane fizice care au ales să îşi păstrează economiile la o bancă sigură. În cele din urmă, strategia băncii pe termen lung şi angajaţii loiali şi competenţi sunt elementele-cheie care conturează succesul ProCredit Bank.

 

„Angajaţii ProCredit Bank sunt dispuşi să asculte şi să ofere sfaturi profesioniste. Chiar şi în momente dificile, ei ştiu să identifice o soluţie bună. Simt că băncii îi pasă cu adevărat de afacerile clienţilor săi.”


Ludmila Dumitrachi
Antreprenoare, or. Bălţi

 


"Angajaţii de aici sunt foarte competenţi; ei oferă răspunsuri clare şi simple la toate întrebările mele şi propun soluţii optime atunci când este necesar. Este evident că ei au încredere în banca pentru care lucrează, în serviciile pe care le prestează şi realizează importanţa ProCredit Bank în dezvoltarea întregii economii naţionale.” 

Anatolie Scovorodin
Titular depozite, or. Edineţ

 

ProCredit Bank – o echipă tânără şi profesionistă!

******
ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (85,82%), KfW, Germania (10,19%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,99%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 22 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină precum şi în Germania.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

© ProCredit Bank, 5 decembrie 2013. Toate drepturile rezervate.