ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Bank a inaugurat un oficiu în oraşul Orhei

Recent banca germană ProCredit Bank a inaugurat un oficiu modern şi spaţios în inima oraşului Orhei.

Cu un design modern şi anturaj transparent, noua filială vine să ofere clienţilor un spaţiu confortabil unde aceştea sunt deserviţi cu grijă, la cel mai înalt nivel. ProCredit Bank şi-a început activitatea în oraşul Orhei în 2008, la scurt timp după deschiderea băncii. Astăzi, filiala Orhei deservește peste 2 800 de clienți, construind astfel parteneriate de lungă durată cu antreprenorii din regiune, bazate pe respect şi încredere reciprocă.

„Suntem bucuroşi să deschidem azi uşile unui oficiu nou, modern şi spaţios pentru locuitorii oraşului Orhei, precum şi pentru întregul raion. Agricultura este una dintre direcţiile noastre strategice de dezvoltare. Iar în regiunea Orhei există un potenţial deosebit al acestei ramuri, care trebuie valorificat. Drept urmare, ProCredit Bank este aici pentru a susţine dezvoltarea afacerilor producătorilor agriocoli, antreprenorii mici şi mijlocii în mod profesionist, transparent şi operativ” a menţionat Vladislav Gârbu, Preşedintele Comitetului de Conducere al ProCredit Bank, în cadrul ceremoniei de inaugurare.

    
 

De la eveniment nu puteau lipsi clienţii băncii din oraşul Orhei, dar şi din raioanele apropiate. Primarul oraşului Orhei, prezent la ceremonia de inaugurare, s-a arătat entuziasmat de oficiul ProCredit Bank, întrucât această filială contribuie la dezvoltarea economiei locale.

„ProCredit Bank a avut o contribuţie deosebită în dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii, precum şi la crearea locurilor de muncă. Plus la aceasta, susţinerea tinerilor antreprenori arată că ProCredit Bank este o bancă flexibilă şi de încredere” a menţionat Vitalie Colun, primarul oraşului Orhei.

     

După ce a fost tăiată panglica roșie, într-o atmosferă caldă şi primitoare, oaspeții au fost invitați să viziteze oficiul nou, care corespunde în totalitate cu standardele de design stabilite în cadrul grupului ProCredit: funcţionalitate înaltă şi confort sporit oferit clienţilor.

"Vin ca la mine acasă. Dar vreau să vă spun că această bancă, mi-a oferit toate serviciile pe care le poate oferi o bancă şi sunt mulţumit” a relatat Andrei Gârlea, unul dintre clienţii loiali ai băncii, care a venit tocmai de la Rezina pentru a fi participa la eveniment.

"Suntem extraordinar de mulţumiţi. ProCredit Bank a dat dovadă de o operativitate extraordinară, mai ales în momentele când trebuia de urgenţă de hotărât unele momente financiare. Am achitat toate creditele şi nu exclud un eventual parteneriat" a menţionat Ion Lozovan, antreprenor din oraşul Orhei.
 

   

  
 

Echipa ProCredit Bank mulţumeşte tuturor celor prezenţi la evenimentul de inaugurare!  

 

 

ProCredit Bank. Banca pe care puteţi conta.

*****

ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (85,82%), KfW, Germania (10,19%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,99%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 22 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină precum şi în Germania.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

© ProCredit Bank, 10 decembrie 2013. Toate drepturile rezervate.