ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Afacerile din Republica Moldova trebuie valorificate cu încredere și mult curaj

ProCredit Bank a invitat clienții business, dar și potențialii clienți, la ProCredit Business Forum 

- un eveniment de business menit să susțină dezvoltarea investițiilor și să aducă la o masă comună de discuții antreprenorii mijlocii și mari din țară, dornici să împărtășească practicile lor de succes. 

În cadrul forumului, au avut loc în paralel patru sesiuni, unde participanții au avut ocazia să discute și să împărtășească din experiența lor despre cum este corect să investească pe termen lung în dezvoltarea afacerilor lor? Din ce unghi trebuie să-și privească afacerea pentru a descoperi potențialul „nevăzut” al acesteea? Unde găsesc poposibilitățile de finanțare din resursele financiare și cum își transformă afacerea în una eficient energetică? Discuțiile au fost moderate de invitați speciali, experți dedicați din sfera: Finanțe, Eficiență Energetică, Management, Producere, Vânzări etc. împreună cu angajații profesioniști ai băncii.

 

 

“Sunt plăcut surprins că ProCredit bank a început să organize astfel de eveniemnnte, care ne permit nouă, antreprenorilor, să facem schimb de contacte și experiențe. Plus la toate, avem ocazia să discutăm acele teme care sunt actuale și importante pentru noi” a relatat unul dintre participanții la BusinessForum
 
“Întreprinderile au nevoie de o platformă de comunicare, unde să se întâlnească, să discute provocările și oportunitățile de dezvoltare. Am avut un număr mare de participanți la masa rotundă, fapt ce denotă că eficiența energetică este o necesitate de dezvoltare a afacerii. Iar noi cu mare plăcere,am dat curs invitației și am venit să împărtășim din experiența noastră” a menționat Alexander Vodenicharov, manager tehnic Balkanika Energy, Bulgaria
 
 
 
“ProCredit Bank organizează cu regularitate evenimente dedicate antreprenorilor din țara noastă, așa cum avem ferma convingere că afacerile din Moldova dispun de un potențial extraordinar care trebuie valorificat cu încredere și mult curaj. Suntem bucuroși să vedem un număr atât de mare de întreprenori la BusinessForum. Acest lucru denotă că afacerile au nevoie să fie auzite, ascultate și susținute. Iar noi, la rândul nostru, suntem alături de ei, fiind un partener de încredere pe care ei pot conta, gata să ofere asistență financiară și consultanță pentru dezvoltarea proiectelor durabile” a menționat Vladislav Gârbu, Președintele Comitetului de Conducere ProCredit Bank
 
*****
ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,05%), KfW, Germania (14,1%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 22 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină precum şi în Germania.
 
ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
 
ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.
 
ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md
 
© ProCredit Bank, 20 iunie 2014. Toate drepturile rezervate.