ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centre

+373 22 27 07 07 for international calls

 

 

Viaţa prinde culori cu extra cash de la BC „ProCredit Bank” S.A.

Iată-ne ajunși la finele sărbătorilor de iarnă, momentul în care fiecare din noi a primit și a oferit cadouri. Foarte probabil că sărbătorile v-au cam ”ușurat” portmoneul, poate deja aveți zero pe card bancar. În acest caz overdraftul FlexFund de la BC „ProCredit Bank” S.A. vă poate ajuta.

 

Deci, ce este overdraftul, cum a apărut și cum poate fi folosit?

 

Primul overdraft a fost acordat lui William Hough de către Royal Bank of Scotland în secolul al XVIII-lea pentru o sumă care îi depășea soldul contului cu o mie de lire sterline. Vremurile s-au schimbat, dar nevoia acestui serviciu a rămas neschimbată.

Pentru o perioadă lungă de timp, doar persoanele juridice puteau beneficia de un overdraft bancar. Mai târziu, odată cu utilizarea pe larg a cardurilor bancare și predominanța plăților fără numerar, serviciul a devenit disponibil și pentru persoane fizice.

 

Cu toții ne-am confruntat cu situații în care noi, părinții noștri, cunoscuții ne-am cerut reciproc un împrumut de bani pe termen scurt: până seara, până luni, înainte de salariu. Televizorul s-a defectat, iar seara trebuie să priveşti un meci de fotbal iconic sau un serial preferat; trebuie să plateşti la casă la supermarket, iar banii de pe card s-au epuizat; ai o cumpărare urgentă neplanificată sau o sosire pe neașteptate a rudelor; banii sunt necesari pentru toate acestea și chiar acum.

 

În astfel de situații, banca Dvs. își asumă rolul unui prieten sau al unei bune cunoștințe. Overdraftul Flex Fund este un serviciu care vă permite să utilizați mai mulți bani decât aveți în contul Dvs. bancar în momentul efectuării plății, în limita stabilită de bancă.

 

Caracteristici ale overdraftului Flex Fund

 

În primul rând, procedura simplă de acordare. Pentru acordarea veți avea nevoie de buletinul de identitate, certificatul de salariu sau confirmarea altor surselor de venit. Pentru overdraft nu este nevoie de persoană garantă.

 

Suma Flex Fund se aprobă în limita dublă a salariului sau a veniturilor pe care le încasați în contul bancar.

 

Următoarea dată când intră banii în cont: prin transfer sau depuneri cash, suma utilizată anterior pur și simplu se acoperă, astfel, dobânzile sunt percepute doar pentru suma și perioada efectiv utilizată a fondurilor. Overdraftul  este rambursat automat îndată ce salariul sau altă plată intră în cont. Prin urmare, împrumutatul nu trebuie să-și facă griji cu privire la plata datoriei.

 

Flex Fund este un împrumut pe termen scurt de până la 12 luni. Plățile pentru overdraft nu pot fi distribuite uniform pe mai mulți ani, așa cum este în cazul împrumuturilor convenționale. Dar rambursarea rapidă a datoriilor vă permite să nu plătiți prea mult.

 

Toate cele menționate fac din Flex Fund un serviciu bancar foarte popular utilizat de sute de milioane de oameni din întreaga lume.

 

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă vom răspunde cu plăcere la 080 000 010