ProCredit Bank

ProCredit Bank

Dezvaluirea Informatiei

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Sugestii şi reclamaţii

Stimaţi clienţi,

ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin. Noi suntem o bancă social responsabilă, care oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile la cele mai avantajoase condiţii pentru oamenii, care trăiesc şi lucrează în comunitate.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde noi cu privire la calitatea deservirii clienţilor şi o etică incontestabila a relaţiilor de afaceri, prin oferirea serviciilor financiare în condiţii echitabile, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor. Toţi clienţii grupului ProCredit sunt trataţi corect şi cu respect, indiferent de origine, culoare, limbă, sex, apartenenţă religioasă sau convingeri politice. Fiecare client este deservit în mod prietenos, amabil şi competent.

Pentru noi este important ca clienţii băncii noastre să fie deserviţi conform valorilor băncii noastre, iar produsele oferite să corespundă cerinţelor clienţilor noştri. În cazul în care dvs. aveţi unele sugestii sau reclamaţii vă rugăm să completaţi rubrica Adresează o întrebare sau să ne contactaţi la nr. de telefon 0800 000 10 pentru apeluri naționale și +373-22-27-07-07 pentru apeluri intenaționale.  Fiecare sugestie sau reclamaţie va fi examinată în mod individual de către departamentul corespunzător timp de 30 zile.