ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Clienții persoane fizice ai ProCredit Bank au primit 3 retrageri gratuite lunar la toate bancomatele țării

 

Ce poate fi mai oportun decât noutatea că B.C ProCredit Bank S.A. vă oferă avantajul de a retrage numerar la orice bancomat din Republica Moldova gratis, de 3 ori pe lună, cu o singura condiţie – să fiți – clientul băncii!

 

                                                               Trebuie doar să apelați Contact Centrul Băncii la numărul 0800 000 10 sau să vă înregistrați pe  pagina web și să optați pentru Setul de Servicii Bancare, care prevede deschiderea automată a cardului bancar.  

 

Acum veți avea posibilitatea să retrageți numerar, fără comision, nu doar la bancomatele ProCredit Bank amplasate în Zonele de Autodeservire 24/7, dar şi la toate bancomatele băncilor comerciale din ţară, GRATIS la primele 3 retrageri în fiecare lună. Astfel, veți obține acces la 1288 bancomate din întreaga țară (conform ultimelor date BNM, trimestrul 3, 2019).

 

În același timp, fiind client al ProCredit Bank aveți posibilitatea de a conecta cardul bancar la mai multe conturi curente deschise în diferite valute (MDL, EUR, USD). Prin urmare, clienții își pot accesa fondurile proprii de pe conturile curente mai rapid și mai ușor prin intermediul unui singur card contactless. Puteți efectua și primi transferuri bancare on-line – 24/7, și utiliza mijloacele bănești imediat ce îi primiți pe contul curent la care este conectat cardul, la necesitate retrăgându-i la bancomat sau efectuând plăţi online şi la comercianţi. Puteți fi siguri de securitatea tranzacțiilor online cu cardul, din motiv că banca are implementată versiunea nouă 3D Secure de la VISA. De asemenea, apropiindu-vă la una din Zonele de Autodeservire 24/7 securizate ale băncii, aveţi posibilitatea de a efectua şi alte operațiuni cu cardul prin intermediul ATM-urilor, precum ar fi: schimbul valutar, depunerea/ retragerea numerarului, vizualizare sold, printare mini extras, etc. Clienții ProCredit Bank pot retrage până la 40.000 MDL zilnic prin cadrul bancomatelor amplasate în Zona de Autodeservire securizată.  

 

Apelați Contact Centrul ProCredit Bank la numărul 0800 000 10 sau înregistrați-vă pe pagina web pentru a alege un Set de Servicii Bancare. Primeşte-ți cardul pentru a avea acces deplin la fondurile tale prin intermediul serviciilor avansate oferite de o bancă modernă în orice colț al țării!