ProCredit Bank

ProCredit Bank

Apple Pay

Apple Pay

 

Apple Pay este o soluție modernă de plată contactless disponibilă pentru iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. 

 

Prin intermediul acestui serviciu poți plăti cu ușurință în magazinele sau pe site-urile preferate direct de pe dispozitivile tale de la Apple.

 

Pentru a te bucura de toate avantajele acestei modalități de plată, tot ce trebuie este să adaugi cardurile tale Visa de la ProCredit Bank la Apple Wallet.

 

 

Cum să înrolezi un card la Apple Pay direct din aplicația Mobile Banking - ProCredit Moldova

 

 • Actualizați versiunea de Mobile Banking in App Store
 • Deschide aplicația Mobile Banking;
 • De pe meniul cardurilor alege cardul pe care dorești să-l adaugi în Apple Wallet
 • Click pe opțiunea "Add to Apple Wallet" 
 • Urmează pașii.

          

                                                 

Cum să adaugi un card Visa de la ProCredit Bank

 

Înrolarea cardului tău Visa de la ProCredit Bank la Apple Pay este simplă. Iată cum să începi:

 

iPhone

 • Pe iPhone, deschide aplicația Wallet și atinge semnul „+”.
 • Selectează „Adaugă un card diferit” și folosește camera iPhone-ului pentru a scana informațiile cardului sau introdu datele acestuia manual

 

Apple Watch

 • Pentru Apple Watch, deschide aplicația Apple Watch pe iPhone și selectează „Wallet & Apple Pay”, apoi atinge „Adaugă card de credit sau debit”.
 • Selectează „Adaugă un card diferit” și folosește camera iPhone-ului pentru a scana informațiile cardului sau introdu datele acestuia manual

 

iPad

 • Pe iPad, accesează Configurări, deschide „Wallet & Apple Pay” și selectează „Adaugă card de credit sau debit”
 • Selectează „Adaugă un card diferit” și folosește camera iPhone-ului pentru a scana informațiile cardului sau introdu datele acestuia manual

 

Mac cu Touch ID

 • Pe Mac cu Touch ID, accesează Preferințe sistem, selectează „Wallet & Apple Pay”, apoi selectează „Adaugă card”.

 

Vezi în video de mai jos cum să adaugi un card în câteva clipe:

 

 

 

Cum plătesc cu Apple Pay

 

Apple Pay este cel mai simplu mijloc de plată în magazine, în aplicații, și online cu iPhone, Apple Watch, iPad și Mac. A cheltui bani nu înseamnă a cheltui şi mult timp la înregistrarea sau introducerea datelor despre card, online sau în aplicațe. Cu Apple Pay, puteți plăti rapid cu dispozitivele pe care le folosiți în fiecare zi.

 

Vezi în video de mai jos cum să achiți în magazine:

 

 

 

Folosește Apple Pay oriunde vezi unul dintre aceste simboluri:

               

ÎNTREBĂRI FRECVENTE 

 

Cum pot plăti cu Apple Pay? 

Este simplu și rapid. Trebuie să faci dublu click pe butonul din dreapta dispozitivului Apple sau dublu click pe butonul Home, te autentifici prin Touch ID, Face ID sau parolă, apoi să apropii dispozitivul Apple (iPhone sau Apple Watch) de terminalul POS.    

 

Unde pot folosi Apple Pay?

Poți folosi Apple Pay în orice magazin din țară sau din străinatate care acceptă plata contactless, în aplicații mobile care acceptă Apple Pay sau poți efectua plăți pe internet folosind navigatorul Safari pe iPhone, iPad sau Mac. Selectezi Apple Pay atunci când trebuie să alegi metoda de plată și confirmi tranzacția prin Face ID, Touch ID sau parolă.

 

Este sigură plată Apple Pay?

Tranzacțiile prin Apple Pay sunt efectuate la un nivel înalt de securitate fiind autorizate prin date biometrice Face ID, Touch ID sau parolă. Atunci când achiți cu Apple Pay, în tranzacție se folosește un număr de cont unic al dispozitivului și cardului înrolat, numit Token. Trebuie să știi că numărul cardului tău nu este stocat pe dispozitivul tău sau pe serverele Apple, iar când efectuezi achitările, datele cardului tău nu sunt transmise de Apple către comercianți.

 

Poate fi adăugat același card în Apple Wallet pe mai multe dispozitive eligibile?

Sigur. Poți înrola cardul Visa în Apple Wallet pe mai multe dispozitive eligibile.

 

Câte carduri pot fi incluse în Apple Wallet pe același dispozitiv?

În dependența de dispozitiv, poți să înrolezi de la 8 la 12 carduri la Apple Wallet pe un singur dispozitiv. Modelele de ultimă generație pot ține până la 12 carduri, în timp ce modelele anterioare pot deține maximum 8 carduri, de exemplu iPhone X.

 

Cât costă?

Apple Pay este gratuit! Ai nevoie doar de un card Visa emis de ProCredit Bank și un dispozitiv eligibil.

 

Ce se întâmplă dacă îmi pierd telefonul?

Dacă ai pierdut telefonul, poți anula metoda de plată Apple Pay direct din aplicația Find My iPhone sau din contul tău Apple. Poți face acest lucru chiar și atunci când dispozitivul tău este offline. De asemenea, îți stăm mereu la dispoziție, recomandăm insistent să ne contactezi, apelând serviciul Contact Center la numărul 0800 000 10        

 

Care sunt dispozitivele pe care se pot înrola cardurile ProCredit Bank la Apple Pay?         

Pentru a verifica dacă dispozitivul este eligibil cu Apple Pay, se poate consulta lista pe Dispozitive compatibile cu Apple Pay - Apple Support (RO)