ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Economisiti banii sigur si flexibil cu ProCredit Bank

Economiile sunt forma contemporană a popularei expresii „a pune banii la ciorap” cu care ne îndemnau bunicii că banii sunt la fel de utili și atunci când nu sunt cheltuiți îndată, dar acumulați pentru a asigura un confort economic în perioade mai dificile. Tradițional băncile oferă drept instrument de economisire depozite clasice la termen, unde clientul încredințează banii cu promisiunea să nu fie retrași pe un termen agreat de părți în schimbul unei dobînzi.

 

Totuși în lumea modernă care este prea imprevizibilă, se cer soluții de a face economii cu ajutorul unui instrument de economisire adaptat realității, care trebuie sa dispună de următoarele cerințe minime: siguranța înaltă și flexibilitate în accesare 24/7. ProCredit Bank a înbinat siguranța și flexibilitatea într-un sigur produs – FlexSave.

 

De 14 ani, ProCredit Bank a susținut mereu initiative, care au contribuit la creșterea nivelului de economisire a clienților săi. ProCredit Bank – are o istorie de succes de durată și este o bancă de încredere. Fiind parte a unui grup international cu acționari din Germania, la ProCredit Bank banii clienților sunt în siguranță. Banca este monitorizată de către autoritățile de supraveghere financiară germană (BaFIN), fapt ce confirmă stabilitatea și securitatea băncii. Acționarul principal al ProCredit Bank - ProCredit Holding, deține un rating internațional de BBB (Adequate Creditworthiness), dat de agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings, una dintre cele mai importante agenții de rating din lume. Conform rezultatelor anului 2021, portofoliul de depozite al băncii a atins cifra de 2,8 miliarde lei, în creștere față de anul precedent.

 

 

Economiile reprezintă o garanție în cazul unor situații neprevăzute, care asigură încrederea și siguranța în viitor. Unele persoane preferă să păstreze banii acasă. Păstrarea economiilor acasă, în primul rând nu este sigură și există întotdeauna riscul de a cheltui acești bani pe lucruri secundare. În plus, inflația reduce valoarea banilor în timp și lipsa unei dobînzi pentru capitalul acumulat doar va micșora puterea de cumpărare a economiilor.

 

Una din cele mai sigure și flexibile metode de a economisi banii este contul de economii FlexSave de la ProCredit Bank. FlexSave este un produs unic pe piața bancară și devine tot mai solicitat de clienții băncii. Acest lucru se datorează faptului că spre deosebire de depozitele clasice, contul de economii FlexSave nu impune limitări clientului în modul său de economisire, dar oferă posbilitatea de a construi planul propriu de economii, în stilul său. În orice moment al zilei sau al nopții, din orice colț al lumii, la necesitate, cu ajutorul aplicației mobilă Mobile Banking, clientul poate alimenta contul de economii FelxSave sau poate transfera bani din FlexSave în contul curent pentru a fi utilizați în câteva clipe, și totul fără a pierde dobânda calculată și fără a cere permisiunea Băncii. Depozitele la termen în cele mai multe cazuri, nu oferă atita flexibilitate.

 

Preferați ceva mai special decât un depozit bancar la termen lung? FlexSave – economisește în stilul tău.

 

  • Cu FlexSave tu alegi cum să îți gestionezi economiile cel mai eficient și potrivit pentru tine.
  • Poți să adaugi sau să retragi sume de bani oricând, fără să pierzi dobânda acumulată
  • Dobânda se calculează la soldul zilnic și se achită lunar
  • Stai fără grija scadențelor, FlexSave nu are un termen prestabilit
  • Beneficiezi de o dobândă avantajoasă de 10% anual în MDL, 0.4% în euro și 0.5% în dolari SUA
  • Fără sumă minimă de depunere și menținere
  • Fără să stai în rând la bancă
  • Verificarea conturilor, alimentare și retragere din contul de economii FlexSave le efectuezi online prin aplicația mobilă Mobile Banking în regim 24/7

 

Consultanții băncii, care au experiență și înțeleg nevoile clienților, sunt pregătiți să ofere consultație individuală pentru a alege cea mai bună soluție de economisire a banilor.

 

ProCredit Bank – Simplu. Sigur. German.

 

 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați la numărul de telefon 0800 000 10.