ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Grupul ProCredit invită jurnaliştii la a 10-a aniversare

ProCredit Bank, parte a grupului internaţional financiar ProCredit, invită reprezentanţii mass-media, marţi, 20 aprilie, 2010, la conferinţa de presă „Grupul ProCredit totalizează 10 ani de activitate în Republica Moldova: rezultate şi perspective”, ce va avea loc la ora 15:00, în sala mică a restaurantul Moldova din oraşul Bălţi, strada Babinschi 2.

Conferinţa de presă va fi susţinută de Natalia Osadcii (Şef Direcţie Servicii Interne) şi Evghenia Gaşikulina (Şef Direcţie Credite).

După conferinţa de presă, cu începere de la ora 16.30, va avea loc o recepţie oficială în incinta restaurantului Moldova. La recepţie sunt aşteptaţi reprezentanţii administraţiei publice locale din oraşele din partea de nord a ţării, precum şi parteneri, clienţi, angajaţi.

Amintim că ProCredit este un grup internaţional, prezent în 22 de ţări de pe 2 continente ale lumii (Europa de Est si America Latină). ProCredit Holding, compania-mamă a grupului, a fost fondată în 1998 de compania internaţională de consultanţă şi dezvoltare financiară IPC, cu sediul la Frankfurt pe Main, Germania. Acţionarii grupului sunt investitori străini, ce dispun de o practică internaţională în domeniul financiar de mai mult de 25 de ani.

ProCredit Bank S.A. face parte din grupul ProCredit şi este prima bancă ce a fost deschisă în ultimii 10 ani în Republica Moldova. În activitatea sa, ProCredit Bank acordă o atenţie deosebită creditării întreprinderilor mici şi mijlocii, deoarece suntem convinşi că anume aceste afaceri contribuie la dezvoltarea esenţială a economiei ţării. În acelaşi timp, ProCredit Bank se conduce de principiul educării unei culturi a economisirii în rândurile clienţilor săi.

ProCredit – de 10 ani partenerul tău financiar de încredere