ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Bank participă la Forumul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii

În perioada 26 – 29 mai curent, ProCredit Bank participă la ediţia a X-a a Forumului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, desfăşurat în cadrul Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”. Astfel, ProCredit Bank invită toţi antreprenorii, partenerii dar şi oamenii obişnuiţi să viziteze standul băncii pentru a lua cunoştinţă cu spectrul larg de produsele şi serviciile bancare oferite de ProCredit Bank.

ProCredit Bank acordă o atenţie deosebită susţinerii întreprinderilor mici şi mijlocii, oferind tuturor întreprinzătorilor un set complex şi integrat de servicii şi produse bancare, deoarece anume aceste afaceri contribuie în mod esenţial la dezvoltarea economiei naţionale.

Pentru ProCredit Bank participarea la Forumul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a devenit o frumoasă tradiţie, fiind un participant activ încă de la primele ediţii, deoarece deservirea micului business contribuie în mod direct la consolidarea nivelului de dezvoltare a ţării. Forumul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii este organizat în fiecare an sub patronajul Guvernului RM, reprezentând o trecere în revistă a sferei antreprenoriatului din RM. În cadrul Forumului sunt prezentate toate sectoarele economiei autohtone: industria alimentară; industria textilă; marochinăria; ramura construcţiilor şi cea a fabricării mobilei; servicii informaţionale, de consultanţă, financiare şi de creditare.

ProCredit Bank. Banca pentru tine, banca pentru fiecare.