ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Bank continuă să susţină proiecte de educaţie financiară a copiilor

Educaţia financiară a copiilor din fragedă copilărie reprezintă garanţia unui viitor stabil şi a unei societăţi care înţelege rolul instituţiilor financiare în dezvoltarea economiei naţionale şi a bunăstării populaţiei.
 
ProCredit Bank mereu a împărtăşit valoarea, potrivit căreia, educaţia financiară a copiilor este una dintre cele mai sigure şi necesare investiţii, care aduce societăţii beneficii pe termen lung. Astfel, marţi 06 iunie ProCredit Bank a fost gazda unui curs practic de educaţie financiară, pentru copiii de la Tabăra de Business PROSPERA, în filiala ProCredit Bank situată în sectorul Botanica, or. Chişinău.
 

   

În jur de 35 de copii, împreună cu profesorii lor, au vizitat filiala nr. 5 a băncii din capitală, unde au avut posibilitatea de a vedea cu ochii lor cum activează o bancă, care sunt elementele definitorii în procesul de lucru, ciclul de viaţă al unor servicii bancare şi rolul acestora în dezvoltarea afacerilor sau creşterea economiilor. De asemenea, au făcut cunoştinţă cu Front-Office (zona unde sunt deserviţi clienţii), apoi au făcut o mini-excursie în Back-Office (zona unde angajaţii conduc diferite operaţiuni creditare).

    
 
   
 
   
 
    
 
Albinuţa Zuzu, binecunoscutul prieten al copiilor, a fost în filială şi a discutat, s-a jucat cu copiii, iar la final le-a împărţit mici daruri.
 
    
 
Echipa ProCredit Bank aduce mulţumiri copiilor care ne-au vizitat. Suntem convinşi că aceasta lecţie la bancă i-a ajutat să înţeleagă mai bine rolul şi valoarea unei instituţii bancare în societate.
 
 
ProCredit Bank. Împreună. Zi de zi.
 
*******
ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est  şi America Latină.
 
ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
 
ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.   
 
ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.
 
© ProCredit Bank, 07 iunie 2012. Toate drepturile sunt protejate.