ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Luna Economisirilor începe la ProCredit Bank

Octombrie în calendar aduce tradiţionala „Ziua Internaţională a Economisirilor”, pe care ProCredit Bank o marchează împreună cu toată comunitatea bancară din Republica Moldova, pentru a atrage atenţia oamenilor asupra importanţei economisirilor şi rolul acestora pentru economia naţională.
Potrivit studiilor, deşi oamenii înţeleg că este mult mai sigur să păstreze banii la bancă, ei tind să economisească acasă, deoarece vor să aibă acces la economisirile lor în orice moment,. Astfel, ProCredit Bank lansează un serviciu nou – contul de economii cu card. Cu acest serviciu, clienţii obţin accesibilitate maximă la economisirile lor, care le garantează utilizarea banilor economisiţi atunci când au nevoie. Totodată, banii sunt păstraţi la bancă, ceea ce înseamnă bunăstare şi stabilitate pe termen lung.  Şi nu în ultimul rând, economisirile lor nu îşi pierd din valoare, deoarece la soldul zilnic al contului se calculează o dobândă atractivă, care se capitalizează în ultima zi a lunii, direct în contul de economii. Iar toate acestea sunt completate de o deservire de înaltă calitate, transparenţă şi siguranţa serviciilor oferite de ProCredit Bank, care face parte din grupul internaţional ProCredit, cu sediul în Germania.
 
De la începutul activităţii sale, în decembrie 2007, ProCredit Bank Moldova s-a angajat să pună la dispoziţia clienţilor săi servicii bancare în mod responsabil, contribuind la consolidarea unei culturi a economisirii în rândul oamenilor, precum şi stabilind parteneriate de durată; toate acestea fiind o parte esenţială a misiunii băncii. Anul acesta ProCredit Bank îşi lărgeşte obiectivele, desfăşurând un şir de activităţi. Banca va organiza tradiţionalele activităţi de informare a clienţilor despre economisiri şi rolul acestora, la standul băncii amenajat pe arterele principale ale oraşului Chişinău. Astfel, vom fi bucuroşi să vă vedem la standul băncii, unde consultanţii noştri profesionişti sunt pregătiţi să vă ofere cele mai avantajoase servicii de economisire şi sfaturi competente.
 
Banca germană ProCredit Bank. Împreună. Zi de zi.
* * * * *
ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est si America Latină.
 
ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
 
ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.   
 
ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.
 
© ProCredit Bank, 22 octombrie 2012. Toate drepturile rezervate.