ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Bank susţine seminarul de educaţie financiară „Portmoneul Inteligent”

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Economisirilor, ProCredit Bank în parteneriat cu compania Evenda a organizat duminica, 04 noiembrie, seminarul de educaţie financiară, destinat gestionării eficiente a finanţelor proprii. Seminarul „Portmoneul Inteligent” a adunat peste 300 de persoane, care au primit răspuns la diverse întrebări, cum ar fi: Cum să gestionez în mod corect şi eficient propriile resurse băneşti? De ce este important să ofer o educaţie financiară corectă copiilor? Cum să formez corect un buget lunar al familiei? Care sunt cele mai avantajoase şi simple servicii bancare ce pot fi utilizate, în vederea păstrării banilor în siguranţă, obţinând în cele din urmă şi un venit stabil? 
 
    
 
    
 

Răspunsurile la toate aceste întrebări au venit din partea business-trainerul, Konstantin Novikov, care a oferit sfaturi practice şi utile participanţilor, subliniind faptul că mai întâi este important să economisim, şi numai după, să cheltuim eficient banii economisiţi. Pentru aceasta se recomandă de stabilit corect un buget lunar, care să ne ajute să gestionăm eficient banii, economisind o parte din ei.

 

   
 
Cele mai accesibile posibilităţi de gestionare a economiilor sunt cele oferite de bănci. Convingerea că banii sunt în siguranţă la bancă, dobânda avantajoasă, precum şi accesul la bani în momentul când este nevoie sunt elementele cheie, care ajută oamenii în gestionarea eficientă a propriilor finanţe. 
    
„Suntem nespus de bucuroşi şi mândri, că astăzi suntem alături de compania Evenda, oferind sprijinul şi ajutorul nostru la organizarea acestui seminar de educaţie financiară. Recent, ProCredit Bank a marcat împreună cu toată comunitatea bancară Ziua Internaţională a Economisirilor. Acest seminar vine să fortifice şi mai mult eforturile noastre în educarea şi cultivarea unei deprinderi şi culturi a economiilor, având în vedere rolul acestora în bunăstarea noastră, a familiei noastre, precum şi a societăţii în întregime”, a menţionat Natalia Osadcii, Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere ProCredit Bank în cuvântul de salut la deschiderea seminarului.
 
  
 
Niciodată nu este prea târziu pentru a începe să economiseşti. Orice bănuţ pus deoparte astăzi, aduce un plus de valoare mâine. ProCredit Bank aduce sincere mulţumiri tuturor participanţilor la seminar. Vom fi bucuroşi să vă vedem în oficiile băncii, oferindu-vă servicii simple şi accesibile, care să vă ajute în gestionarea eficientă a finanţelor şi economisirilor personale.  
 
 
 
Mai multe imagini de la seminarul de educaţie financiară „Portmoneul Inteligent” pot fi găsite aici.
 
  
Economiseşte astăzi pentru siguranţa zilei de mâine.
 
 
 
* * * * *
ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est si America Latină.
 
ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
 
ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.   
 
ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.
 
Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.
 
© ProCredit Bank, 06 noiembrie 2012. Toate drepturile rezervate.