ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Holding și ADAMI Media Prize semnează acordul de colaborare

 

                 

ProCredit Holding și  ADAMI Media Prize semnează acordul de colaborare pentru promovarea diversității culturale în Europa de Est

 
ADAMI Media Prize pentru promovarea diversității culturale în Europa de Est anunță cu mîndrie semnarea acordului de cooperare pentru anul 2016 cu ProCredit Holding AG & Co KGaA, cu sediul în Frankfurt pe Main, Germania.
 
Conform prevederilor acordului semnat, ProCredit Holding va oferi suportul necesar ADAMI Media Prize în promovarea diversității culturale și crearea oportunităților de networking pentru cineaști, jurnaliști, posturi de televiziune din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina – statele în care operează ADAMI Media Prize.
 
ProCredit Holding va finanța concursul ADAMI 2016 și va sprijini ceremonia de decernare a premiilor  care va avea loc pe data de  24 noiembrie în Kiev. În cadrul acestui eveniment, difuzat la nivel internațional, vor fi premiate filme, programe de televiziunie și online de excepție, care promovează diversitatea națională, etnică, religioasă și culturală în Europa de Est și Caucaz.
 
ProCredit Holding este compania mamă a grupului internațional de bănci ProCredit, orientat spre dezvoltare, care deservește întreprinderi mici și mijlocii (SME) și se concentreză  asupra Europei de Est. “Fiind un grup de bănci care își desfășoară activiatea în mod responsabil, ProCredit împărtășește principiile etice care stau la baza premiului și oferă sprijinul său cu plăcere” a declarat Borislav Kostadinov, Membru al Comitetului de Conducere al ProCredit Holding. ADAMI Media Prize apreciază lucrul jurnaliștilor și specialiștilor din domeniul mass media din țările parteneriatului Estic. Scopul ADAMI constă în promovarea coexistenței pașnice a diferitor popoare prin stimularea ideilor și perspectivelor noi în mass media și promovarea interesului mass media în ceea ce ține de diversitatea și integrarea culturală.
 
Posturi de televiziune și producători din cele șașe țări pot prezenta filme, video și conținutul online pe tema diversității culturale pînă la data de 10 octombrie (data limită de însciere). Un juriu internațional va viziona și va aprecia toți participanții în cadrul sesiunilor speciale, desfășurate în Batumi (Georgia) în perioada 24-28 octombrie. Producători și regizori/jurnaliști, nomanilazați la una din cele șase categorii ADAMI, vor fi invitați la ceremonia de decernare a premiilor din Kiev, unde ei vor avea oportunitatea unică de networking cu reprezentanții posturilor de televiziune și profesioniștii mass media din toată Europa. Gala de decernare a premiilor va fi transmisă în direct la nivel internațional.
 
  
Despre ADAMI Media Prize
 
ADAMI Media Prize este o inițiativă a organizației non-profit din Germania 'Forschungsgruppe Modellprojekte e.V.' și este finanțată de Ministerul Afacerilor Externe (Germania). ADAMI Media Prize se desfășoară în parteneriat cu Uniunea Europeană de Radio și Televiziune, Deutsche Welle Akademie, Societatea Germană de Studii pentru Europa de Est  și beneficiază de suport din partea partenerilor media: postul cultural franco-german ARTE, Radio și Televiziune Publică din Georgia, Televiziunea Națională a Ucrainei și TeleRadio Moldova. Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați: www.adamimediaprize.eu.
 
  

 
Despre grupul ProCredit
 
ProCredit Holding AG & Co. KGaA, cu sediul în Frankfurt pe Main, Germania, este societatea mamă a grupului internațional ProCredit, care unește bănci ce pun accent pe Europa de Est  și se specializează în deservirea întreprinderilor mici și mijlocii. La data de 30 iunie 2016, valoarea totală a activelor grupului a atins cifra de 6 miliarde euro. Portofoliul total de credite a constituit  4.1 miliarde euro, iar suma depozitelor clienților - 3.8 miliarde euro, capitalul propriu  608 milioane euro. Acționarii cheie ai ProCredit Holding AG & Co. KGaA sunt investorii strategici Zeitinger Invest și ProCredit Staff Invest (mijloc de investiție pentru membrii echipei ProCredit), Dutch DOEN Foundation, KfW și IFC (Grupul Băncii Mondiale). Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați: www.procredit-holding.com.