ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Bank continuă să susţină agricultorii autohtoni

ProCredit Bank vine în întimpinarea producătorilor agricoli locali cu o platformă inovatoare şi utilă pentru dezvoltarea afacerilor, la baza căreia se regăseşte comunicarea directă şi deschisă. Drept urmare, duminică, 18 septembrie 2011, în piaţa Ştefan cel Mare din oraşul Edineţ, ProCredit Bank a organizat în premieră Iarmarocul agricol „Coşul de aur”, dedicat agricultorilor de la nordul Moldovei. La iarmaroc au participat în jur de 60 de producători agricoli autohtoni, care au avut ocazia de a expune şi vinde produsele agricole, crescute cu multă grijă în timpul anului. Atmosfera de sărbătoare a fost asigurată de muzică şi dansuri populare, care au întâmpinat atât producătorii agricoli ai oraşului Edineţ, cât şi agricultorii din raioanele Ocniţa, Floreşti, Drochia, Soroca şi Bălţi.

     

După cum a menţionat Primarul oraşului Edineţ, dl. Constantin Cojocaru: „Iarmarocul agricol „Coşul de aur” reprezintă o formulă eficientă de a scoate din anonimat oamenii care sunt antrenaţi în agricultură, agenţii economici care activează în apropierea raionului Edineţ. Am convingerea că cetăţenii au beneficiat de tot ceea ce a fost prezentat astăzi aici”.

Natalia Osadcii, Adjunctul Preşedintelui Comitetului de Conducere ProCredit Bank a ţinut să reitereze importanţa organizării unui eveniment de această anvergură, special dedicat afacerilor agricole mici: „Ne-am propus să organizăm iarmarocul agricol gândindu-ne la două obiective strategice. Primul fiind de a oferi un imbold producătorilor de a-şi promova afacerea, de a interacţiona, de a comunica cu alţi potenţiali parteneri, lărgindu-şi, în cele din urmă rezultatele economice. Iar al doilea obiectiv este de a promova şi susţine sectorul agricol, domeniu care reprezintă ramura principală a economiei naţionale, aşa cum Moldova este o ţară agrară.”

 

      

 

                

 

Atât producătorii, cât şi vizitatorii s-au arătat mulţumiţi de organizarea evenimentului. „Am venit să arătăm ce am crescut, ce producţie avem. Am venit pentru a face cunoştinţă cu toţi producătorii care se ocupă cu dezvoltarea agriculturii”, a conchis unul dintre participanţii iarmarocului. 

 

Administraţia ProCredit Bank aduce sincere mulţumiri Primăriei oraşului Edineţ şi Camerei de Comerţ şi Industrie din Edineţ pentru sprijinul şi suportul acordat la buna organizare a Iarmarocului agricol „Coşul de aur”. Sperăm că acest iarmaroc să devină o tradiţie frumoasă pentru toţi producătorii agricoli din ţară.  

 

ProCredit Bank. Pentru că îi pasă de afacerea mea.

 

* * * * *

ProCredit Bank este o bancă internaţională cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,89%), KfW, Germania (12,3%) şi DOEN Foundation, Olanda (4,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii, pe 2 continente: Europa de Est si America Latină.

                                                                  

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le produse bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank este o bancă sigură, ce oferă o gamă largă de servicii şi produse bancare simple şi accesibile. Banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor, aşa cum economisirile reprezintă garanţia unui viitor stabil şi prosper.    

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea produselor şi serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare dvs. vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md.

© ProCredit Bank, 19 septembrie 2011. Toate drepturile sunt protejate.