ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Pentru afacerea dvs.

ProCredit Bank oferă clienţilor business o gamă largă de servicii bancare în condiții transparente și fără taxe şi comisioane ascunse. Gama noastră de servicii a fost creată în special pentru a satisface cerințele întreprinderilor mici și mijlocii.

Ne dorim să fim banca pentru toate nevoile afacerii Dvs., oferind servicii financiare complete şi oneste – credite pentru afaceri, linii de credit, servicii de economisire, tranzacţii curente, facilităţi pentru gestionarea conturilor de salarii, carduri bancare, precum şi oferte speciale.

Colaborarea cu o bancă este o alegere importantă pentru fiecare dintre noi, de aceea ProCredit Bank pune la dispoziţia clienţilor săi un consultant clienţi business pentru a răspunde şi pentru a vă consulta în ceea ce priveşte serviciile bancare potrivite afacerii pe care o conduceţi.

Comunicarea directă şi deschisă cu clienţii noştri business rămâne a fi principalul obiectiv al abordării noastre, deoarece întreprinzătorii au nevoie să fie ascultaţi şi înţeleşi.