ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Modificări în Lista de Preţuri aferente cardurilor bancare

Stimați clienți,

 

Vă informăm că din 20 Octombrie 2020 se modifică Lista de prețuri pentru cardurile bancare destinate clienților Băncii.  

 

  • Tarifele și limitele cardurilor bancare, emise pentru Clienți Business poate fi vizualizată aici
  • Tarifele și limitele cardurilor bancare, emise pentru Persoane Fizice poate fi vizualizată aici

 

Modificările din Listele de preţuri pentru carduri bancare se referă şi la excluderea limitelor setate pe card pentru operaţiunile de tip contactless, efectuate la POS terminalele comercianţilor, pe teritoriul Republicii Moldova.

 

În urma acestor modificări, la efectuarea operaţiunilor contactless, Vi se va solicita să introduceţi codul PIN, când va fi depăşită limita setată la POS terminale. Această limită este setată de către banca comercială care administrează POS terminalele comercianţilor, şi poate fi diferită de la o bancă la alta, dar nu mai mare decât limita maximă permisă de sistemul de plăţi VISA în Republica Moldova, care la moment este în mărime de 1000 lei moldoveneşti.

 

Astfel, începând cu 20 Octombrie 2020, nu Veţi întâmpina careva dificultăţi în achitarea cumpărăturilor la comercianţi prin intermediul cardului contactless și vor avea loc într-un mod rapid, cu minim contact de către deţinătorul cardului.

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon - 0800 000 10 pentru apeluri naționale și +373 (22) 27 07 07 pentru apeluri internaționale.

 

Cu respect,
Echipa ProCredit Bank