ProCredit Bank

ProCredit Bank

Curățarea parcului

Împreună facem planeta mai curată!
 
Protejarea mediului înconjurător este responsabilitatea fiecăruia. Această opinie este împărtășită și de angajaţii ProCredit Bank, care din proprie iniţiativă au desfăşurat campania internă "Împreună facem planeta mai curată!" Angajaţii din diferite regiuni, inclusiv oficiul central au participat la acțiunea de curăţare a parcurilor locale şi aleilor; locurile care sunt un refugiu,o sursă de inspiraţie şi odihnă pentru majoritatea populaţiei.
 
    
 
    
 
Au fost colectate zeci de saci de sticle, pungi din plastic şi deşeuri din parcurile Valea Trandafirilor, Râșcani şi La izvor din oraşul Chişinău, parcul Central din oraşul Comrat, aleea bulevardului M. Eminescu din oraşul Bălţi, precum şi de pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Cahul și strada Naţională din oraşul Ungheni. Autorităţile locale s-au alăturat campaniei oferind tractoare şi camioane pentru transportarea deşeurilor colectate.
 
    
 
Aşa cum dezvoltarea şi cultivarea unui spirit responsabil faţă de mediul înconjurător începe de la o vârstă fragedă, angajaţii au venit cu copiii lor, participând și ei la această iniţiativă.