ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Tranzacții în valută străină la bancomatele din zonele 24/7

BC ProCredit Bank SA continuă să-şi lărgească spectrul de servicii bancare oferite clienţilor săi, deţinători ai cardurilor bancare atît pentru Persoane Fizice cît şi Clienţi Business, în cadrul Zonei de Autodeservire 24/7.

De această dată BC ProCredit Bank SA oferă clienţilor – Persoane Fizice, posibilitatea de a executa operaţiuni de depunere sau retragerere prin intermediul bancomatelor nu doar in lei moldoveneşti, dar şi în valută străină: Dolari SUA şi EURO. În cazul completării sau retragerii de numerar într-o valută diferită de valuta contului, ATM – ul va efectua operațiunea de convertire astfel încît completarea va avea loc în valuta contului, iar retragerea in valuta selectată de către client.

 

Prin extinderea spectrului de servicii în cadrul Zonei de Autodeservire 24/7, BC ProCredit Bank SA oferă clienţilor săi, eficiență sporită la efectuarea tranzacţii ordinare cum ar fi depuneri sau retrageri care pot fi executate în orice moment al zilei.

 

 

Inaugurarea Zonei de Autodeservire 24/7 a avut loc în noiembrie 2015. În acest mod BC ProCredit Bank SA a implimentat un nou concept modern de deservire care reprezintă şi o inovaţie pe piaţa bancară din Republica Moldova. Ulterior au fost deschise şi lucrează 13 astfel de Zone de Autodeservire 24/7: 7 în Chişinau şi 6 în regiuni.

 

BC ProCredit Bank SA dezvoltă în permanenţă spectrul de servicii bancare pe care le oferă clienţilor săi prin intermediul Zonei de Autodeservire 24/7, iar în curînd vor fi lansate şi noi servicii destinatie Clienţilor Business.